Ladderlift

Opzoek naar een ladderlift ?

Wie al eens een verhuizing achter de rug heeft, weet dat een ladderlift onontbeerlijk is als uw nieuwe woning meer dan 1 verdieping, namelijk het gelijkvloers, telt. Niet alleen is er het gesleur langs de trap, maar zijn er ook de nauwe deuropeningen die vaak voor problemen zorgen als er een grote kast, een lange tafel of een breed bed moet verhuisd worden. In dat geval biedt een ladderlift de perfecte oplossing. Dankzij een ladderlift huren hoeft u immers niets meer te doen dan het raam te openen en uw lange tafel of uw grote kast kan meteen in de gepaste kamer geplaatst worden. Uw rug en uw deuren zullen u dankbaar zijn!

EEN LADDERLIFT OP MAAT

De ene ladderlift is de andere niet. Ladderliften zijn er in alle vormen en maten en kunnen voor allerhande klussen gebruikt worden. Zo zijn er speciale liften voor het vervoeren van ruwe en zware materialen en weer andere liften die netjes zijn afgewerkt om uw meubels zonder krassen of andere schade naar de gewenste verdieping te verhuizen. Een ladderlift kunt u bij ons bovendien met of zonder bediening huren. De bediening is in de meeste gevallen zeer eenvoudig, maar mocht u het toch wensen, bijvoorbeeld als er mensen op andere plekken nodig zijn, staan onze medewerkers maar al te graag tot uw beschikking om u bij de verhuis en het bedienen van de ladderlift te helpen. Naast het huren van een ladderlift kunt u bij ons ook een verhuiswagen huren . Handig als er grotere stukken moeten vervoerd worden of als het weer vervoer met bijvoorbeeld een aanhangwagen niet zou toelaten. In België kan je immers maar beter de nodige voorzorgen nemen!

Waarom een ladderlift huren bij deze verhuisfirma ?

Er zijn verschillende redenen waarom duizenden klanten onze verhuisfirma kiezen als het op een ladderlift huren aankomt. Dankzij onze diensten profiteert u immers van verschillende voordelen waardoor we net dat tikkeltje meer kunnen aanbieden dan andere verhuisfirma’s. Zo heeft u bij ons steeds de garantie van perfect onderhouden ladderliften die aan alle veiligheidsvereisten voldoen en die volgens de regel van de wet op regelmatige basis aan strenge controles worden onderworpen. Bovendien voeren we zelf nog extra controles uit zodat uw ladderlift in de beste staat uw waardevolle inboedel kan verhuizen. ‘Time is money’, een quote die we een warm hart toedragen en die ervoor zorgt dat we steeds stipt op de afspraak zijn. Verhuizingen nemen namelijk heel wat tijd in beslag en niet alleen wij, maar ook u zit in deze periode met strikte deadlines. Vertragingen kunt u dan ook missen als kiespijn. Last but not least is er natuurlijk onze jarenlange ervaring. Dankzij deze ervaring denken we aan de kleinste details en zal u niet onverwacht voor onaangename verrassingen komen te staan. Kortom, tal van voordelen die een ladderlift huren wel heel interessant maken!